Om företaget

Vad är BMD Group AB?

BMD GROUP AB är ett byggföretag som är specialiserat på nybyggnationer, ombyggnationer samt renoveringsarbeten. Vi utför betongbyggnadsarbeten, fasadarbeten samt snickeriarbeten.

BMD GROUP AB, säkerställer att arbeten inom reparation, konstruktion – monteringssarbeten alltid kommer att ske på ett säkert och effektivt sätt. Vi har mångårig samt mångsidig erfarenhet fån lättare till mer komplicerade byggnadsarbeten. Vi har nöjda medarbetare som dessutom har lång erfarenhet och strävar efter att få bli ännu bättre inom alla områden. En hög kvalitet på utförda arbeten garanteras under alla byggnadsskeden. Dessutom har vi alla nödvändiga dokument och tillstånd som krävs inom byggnadsarbeten, vilket gör att vi kan utföra de flesta typer av byggnadsjobb. För varje tekniskt moment inom monteringsarbeten tillämpas endast godkända samt rekommenderade fästmaterial vilket garanterar hög kvalitet och lång livslängd. Vi är särskilt noggranna med att utförda arbeten är kvalitetskontrollerade samt att kunden alltid är nöjd med vårt utförande.

BMD GROUP AB har många års erfarenhet inom byggprojekt och vi har samlat ett team högkvalificerade och erfarna specialister som alltid är redo att utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt och tillgodose kundens behov vad gäller kvalitet. Vi tycker om flexibla och unika bygglösningar.

Vi samarbetar såväl med privata kunder och affärspartners.

  • about1
  • about2